Pokloni za decka, casio sat, zippo upaljač

Dosta smo pričali o poklonima za devojke jer su nekako pored rođendana i godišnjica, ženskom polu važni 8. mart i dan zaljubljenih. Ipak je njima važnije da se neki datumi obeleže i da dobiju makar i neku malu sitnicu. NJima je lako izabrati poklom neki nakit srebro, ili nešto sa ljubavnom porukom, mada sam ja protiv beskorisnih poklona. Ali šta je sa muskim polom, i kako izabrati poklon za decka? Kada devojke biraju pokon za svog decka obično uzimaju ono što se njima sviđa, parfem ili nešto slično, zamislite se i priznajte da je ipak tako …

Moj predlog zippo upaljač, g shock casio satovi

Nije lako izabrati poklon za decka, ali jedan od mojih predloga je bez obzira da li je pušač ili ne (mada mislim da je bolje da nije pušač) je zippo upaljač. Njega vole svi da imaju i pušači i nepušači, a upaljač uvek zatreba i može biti deo opreme koji će se nositi u džepu svakodnevno. Zamislite da mu predajte zippo upaljač uz reči “On i ja te nikada nećemo izdati”. Zippo upaljači su poznati po svojoj doživotnoj garanciji i neuništivosti, jednostavno oni se ne kvare. Još jedan poklon za decka poznat po kvalitetu i izdržljivosti jeste g shock casio sat koji je takođe skoro neuništiv, otporan na vodu, blato, pračinu sa gumiranom narukvicom koja odlično stoji na raci. Prodaja casio satova se vrši i online internet shopovima pa tu možete razgledati do mile volje, uporedjivati cene i modele i naručiti ih na kućnu adresu. Nadam se da sam vam dao dobre ideje za poklone koji će se sigurno svideti vašim muškarcima.

Casio satovi su poznati po svom kvalitetu, dogo će trajati, nije to poklon za jednokratnu upotrebu, i svaki put kada pogleda na svoj sat on će se setiti vas, pomisliće svesno ili podsvesno, jednostavno na taj način stalno ste uz njega.

One thought on “Pokloni za decka, casio sat, zippo upaljač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *