Tapete, zidni paneli, promene u stanu

Kao i uvek na našem sajtu, naš cilj je da vam što ekonomičnije preporučimo neke proizvode i usluge, jer mi smo vaš vodič za jeftine stvari. Ovoga puta tema je jeftino uređenje doma i to bez prljanja, maltera, kreča, lupanja i razbijanja. Predlog je promena oktuženja, pa za početak neka bude u jednom delu, jednoj sobi, a kasnije krenite deo po deo. Najlakša promena u stanu i bezbolna je promena zavese, stavite nove zavese i draperije i videćete da će vam soba izledati drugačije, možda ne deluje tako kada ovo čitate, ali probajte, lep izbor nove zavese i draperije činiće skroz drugi utisak kada uđete u sobu. Ako su vam dotrajali krevti, trosedi dvosedi, fotelje, možete ih osvežiti tako što ćete ih ponovo tapacirati. Izbareite imate veliki izbor mebl stofova i eko kože i sve možete poručiti online, još angažujte majstora za tapaciranje nameštaja i dobili ste nov namestaj uz minimalna ulaganja. Mebl stofovi i eko koža se prave u raznim dezenima tako da vam je mogućnost izbora i kombinacija velika.

Promene na zidovima, tapete i zidne obloge

Kao i pre trideset godina kada se gotovi nijedan dom nije mogao zamisliti bez tapeta, tapete su ponovo aktuelne. Vrlo popularne su i odlično ide prodaja foto tapeta. Imate razne kombinacije, različite motive i u našoj zemlji se uglavnom prodaju nemačke tapete, a najveći izbor jeftinih tapeta imato na online shopu UNNA.rs
Osim tapeta tu su i zidne obloge koje se postavljaju samo na jedan zid, pa u kombinaciji sa tapetama i dobrim osvetljenjem mogu da naprave fenomenalan ambijent u kući. Zidne obloge i tapete se lako postavljaju, možete to sami da odradite. Ja sam vam dao neke ideje, potražite možda deatljnije od zidnim panelima na internetu, napišite nam neka svoja iskustva ili predloge na ovu temu.

One thought on “Tapete, zidni paneli, promene u stanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *