TUNJEVINA KAO SASTAVNI DEO SVAKOG OBROKA

Tunjevina je riba sa otvorenih mora, a osim toga što je izuzetno ukusna, vrlo je nutritivno bogata i kvalitetna. Uz jedan obrok sa ovom savršenom namirnicom, možete mnogo da pomognete svom zdravlju i da svakim danom izgledate sve bolje i bolje.

Tunjevina u konzervi

Jedan komad na dnevnoj bazi je odličan izvor vitamina B kao i minerala koji su nam neophodni za održavanje zdravog organizma i izbacivanje toksina iz tela. Tunjevina u konzervi predstavlja najzastupljeniju ribu ovog tipa kod nas jer je lako upotrebljiva i uvek spremna za odlaganje i ponovnu konzumaciju. Isto tako, osim jednostavne primene, ova prelepa i najbolja tunjevina ima prednost da može da posluži kao odličan sastojak u pripremi najrazličitijih obroka koji će da oduševe apsolutno sve.

Pažljivo očišćena i obrađena na visokokvalitetan način je i tunjevina u maslinovom ulju koja je izuzetno omiljena i veoma često tražena. Ovako pripremljena riba, je prava rapsodija ukusa i biće pravo zadovoljstvo spremati je.

Za uravnoteženu i energičnu ishranu je zadužena upravo tunjevina recepti koji se primenjuju su savršeni za apsolutno svakoga, od početnika pa do iskusnih kulinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *