Kursevi nemackog jezika za medicinske radnike

Pre dve godine Nemačka i Srbija su dogovorile i ozvaničile saradnju gde bi medicinski radnici iz Srbije dobili zaposlenje u Nemačkoj. Plate su i do četiri puta veće, imate mogućnost usavršavanja, specijalizacije, mogućnosti dobijanja državljanstva po ubrzanoj proceduri. Naravno da stručnost našeg osoblja nije nikakav problem, ali najvažnije je pitanje poznavanja nemackog jezika i ostvarivanja komunikacije sa pacijentima, osobljem kolegama i slično. Zato su skole jezika u Beogradu počele i da organizuju kurs nemackog za medicinare i medicinske radnike.

Kursevi nemackog jezika u Beogradu za medicinske radnike namenjeni su lekarima, tehničarima, medicinskim sestrama, da bi se izbegli svi mogući problemi u komunikaciji sa pacijentima i dijgnostifikovanju zdravstvenih problem i popunjavanju dokumentacije.

Ako mislite da ste zakasnili, niste idite odmah u skole jezika i upišite kurseve nemackog jezika jer potrebe za medicinskim kadrom u Nemačkoj narednih godina sve su veće, jer veliki broj njihovih radnika ide u penziju.

Vrata Nemacke sirom su vam otvorena, jedina prepreka je ucenje nemackog jezika.

2 thoughts on “Kursevi nemackog jezika za medicinske radnike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *