PET AKCESOARA KOJE MORATE IMATI !

Kada je garderoba u pitanju, svaka žena zna koji su to odevni komadi bez kojih ne sme biti u svom garderoberu. Naravno, jedna od stavki je „mala, crna haljina, namenjena za sve prilike.

Međutim, kao i kad je garderoba u pitanju, postoje i akcesoari bez kojih ne smete biti.

NAKIT

Na prvom mestu se svakako nalazi nakit. Međutim, mnoge žene se zadovoljavaju nakitom od veštačkih materijala, koji, bez obzira koliko je lep, izgleda jeftino. Neophodno je da imate bar po jedan komad dobrog nakita, izrađenog od plemenitih metala, ili brendirani nakit koji će govoriti o vašem stilu. Ukoliko niste u mogućnosti sebi da obezbedite sve ono što vam se sviđa, kupite komad nakita koji ćete moći da koristite u različitim prilikama. Jednostavni komadi se lako mogu kombinovati sa elegantnom, poslovnom garderobom, ali i za svečane i večernje prilike.

SUNČANE NAOČARE

Sunčane naočare su protekle decenije postale modni dodatak koji morate imati. Predstavljaju akcesoar koji je obavezan, bez obzira da li je reč o muškoj ili ženskoj populaciji i  koji upotpunjuje svaku odevnu kombinaciju. Mnoge osobe su toliki zaljubljenici sunčanih naočara da ih nose i u večernjim satima, u kafićima i klubovima. Ovo je, moramo priznati, zaista neukusno. Ipak, sunčane naočare treba nositi u toku dana, kako bi vaše oči imale zaštitu od štetnih UV zračenja, ali i kako bi upotpunili svoj look.

RUČNI SATOVI

Akcesoar koji je poslednje decenije doživeo veliku ekspanziju je svakako ručni sat. Nekada je ručni sat bio modni dodatak koji su sebi mogli da priušte samo jako bogati ljudi. U savremenom dobu, postali su modni dodatak koji morate imati. Na našem tržištu je dostupno preko 50-ak različitih brendova ovog modnog dodatka, za svačiji džep. Ne propustite da sebe obradujete bar jednim satom. Odaberite kvalitetan brend, koji će vam jako dugo trajati. Predlažemo da vaš izbor budu Esprit, Casio, Sector ili Seiko satovi. U pitanju su jako kvalitetni satovi kojima je cena pristupačna.

EŠARPE

Ovi modni dodaci se poslednjih godina jako često kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama. U današnje vreme, ešarpe pored žena nose i muškarci. Postale su modni dodatak koji upotponjuje garderobu i puno govori o stilu i modnom imidžu pre svega mlađe populacije. Možete ih kombinovati uz džins, uz elegantne i poslovne komade garderobe, ali se mogu nositi i uz večernje toelete. Ešarpe za žene su uglavnom jarkih boja ili šarenih dezena, dok su muške uglavnom jednobojne ili diskretno dizajnirane.

KAIŠEVI

Kaiševi su svakako modni dodaci koji ističu odevne komade i upotpunjuju look. Podjednako često ih nose i žene i muškarci. Najkvalitetniji su svakako kožni kaiševi. Trudite se da ih imate u različitim bojama kako bi mogli u svakom trenutku lako da ih kombinujete sa garderobom koju nosite. Cene su im pristupačne, osim ako niste ljubitelj luksuznih, brendiranih kaiševa. Svakako izbegavajte kaiševe od veštačkih materijala koji se jako brzo oštećuju i koji posle par nošenja izgledaju pohabano i staro. Kožni kaiševi se mogu naći i za jako malo novca, svega 1000 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *