Muzika za svadbe

Većina ljudi smatra da je najvažnija muzika za svadbe i da od nje zavisi da li je svadba uspela ili ne. Zato kada ugovarate venčanje veoma je važno kako ćete izabrati muziku za svadbe. Način na koji se sada organizuju svadbe se promenio, ali i muzika za svadbe je sada drugačija, a dobar bend za svadbe prati i dobra scena, osvetljenja, dim mašine i slično. Izbor benda je pitanje, da li uzeti bend koji svira programski ili onaj gde naručujete pesme.

Muzika za bakšiš

Muzika koja svira za bakšiš tvrdi da je jeftinija za domaćina, ali onda opterećujete svoje goste da moraju da plaćaju muziku, a pesma ide od 300 do 500 dinara. Programska muzika  za svadbe je skuplja za vas kao gazdu, ali gosti na svadbi nemaju trošak, a prava muzika za svadbe će zanti kako da dovede atmosferu do ključanja.

Bakšiš i programski bendovi za svadbu

E sada imate i kombinaciju gde se možete dogovoriti sa bendom za svadbe da to bude poluprogramski. Jedan deo će vaš bend za svadbe svirati po programu koji zajedno dogovorite. Toje obično onaj deo oko ručka, torte i slično. zntao ono malo dog gosti ne povuku cug. Drugi deo ide svirka za bakšiš pa se svira po narudžbini i želji gostiju.

Programska muzika, ili oni koji sviraju za bakšiš, pa izaberite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.